Pečeme Vám do noty ...
chléb, rohlíky, koláče... prostě samé dobroty
Speciální pšenično-žitný chléb s obsahem Nopalové mouky (mouka z opuncií - kaktusů, která obsahuje tzv. houbovitou vlákninu, řadu vitamínů, minerálů a aminokyselin). Díky vlastnostem Nopalové mouky zůstává tento chléb delší dobu vláčný a má delší trvanlivost.
Sladový chléb jako z časů bavorského krále Ludvíka II. Chléb s výjimečným charakterem
– se silnou rustikální kůrkou, šťavnatou střídou, dlouhou vláčností a s velmi výraznou sladovou chutí a vůní.
Žitno-špaldový chléb
Obsahuje špaldovou mouku, celozrnnou špaldovou mouku, špaldový slad a šrot.
Bochníky pastýřského chleba se pečou naskládané těsně u sebe podobně jako buchty, takže jsou hranaté a zboku nemají propečenou kůrku. Díky tomu se v peci nevysuší a střídka zůstane dlouho vláčná. Právě takový chléb si s sebou brali pastýři vysoko do hor - aby jim dlouho vydržel, než se zase vrátí se stádem zpět do údolí.
Žitno-pšeničný chléb, obsahuje drcený kmín, koriandr, fenykl
Pšeničný chléb s obsahem celozrnné pšeničné mouky, sójového a hráškového proteinu.
Do těsta jsou přimíchány ovesné vločky, lněné a slunečnicové semínko.
Chléb se peče v krychlových formách, výborně se hodí na sandwiche na zdravou svačinu.